Blog

Čo majú spoločné spinning a CrossFit?

Spinning a CrossFit patria momentálne medzi veľmi obľúbené formy cvičenia, ktoré si získali množstvo priaznivcov vďaka svojim jedinečným prístupom k zlepšovaniu fyzickej i psychickej kondície. Aj keď sa môžu na prvý pohľad zdať ako dve úplne rozličné formy cvičenia, pravdou je, že majú hneď niekoľko spoločných prvkov, ktoré ich spájajú. V tomto článku sa pozrieme na to, čo majú spinning a CrossFit spoločné, a ako ich možno efektívne navzájom prepojiť.

Posilňovňa alebo CrossFit gym?

Hľadáte spôsoby, ako zlepšiť svoju fyzickú kondíciu? Premýšľate, či je pre vás vhodnejším riešením tradičná posilňovňa alebo CrossFit gym? Aj keď sa na prvý pohľad môžu zdať tieto priestory podobné, každý z nich má jedinečné vlastnosti a pridané hodnoty.

Čo je Tabata a ako sa dá prepojiť s CrossFitom?

V súčasnosti je na výber množstvo rôznych cvičebných programov, ktoré sľubujú rýchle a efektívne výsledky. Jednou z moderných metód, ktoré získavajú na obľube, je aj Tabata, známa predovšetkým svojou intenzitou. V tomto článku sa dozviete, čo to vlastne je, aké sú jej výhody a ako ju môžete prepojiť s CrossFit tréningom, aby ste dosiahli vytúžené výsledky.

Navštívte náš CrossFit gym v Žiline!

Hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a zároveň si užiť radosť a vášeň z cvičenia? CrossFit môže byť presne tým, čo potrebujete. V tomto článku sa dozviete, čo CrossFit vlastne je, aké sú jeho výhody a pre koho je vhodný. A potom už stačí len navštíviť náš CrossFit gym v Žiline a začať svoju cestu!

Fitko vs. CrossFit gym – Aký je medzi nimi rozdiel?

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, aký je rozdiel medzi tradičným fitkom a CrossFit gymom? Pripravili sme pre vás prehľad najdôležitejších rozdielov, výhod, ale aj nevýhod, ktoré ponúka fitko verzus CrossFit gym.

Osobný tréner alebo skupinové tréningy?

V tomto článku sa pozrieme na to, čo vám môže priniesť osobný tréner a aké sú naopak výhody skupinových tréningov. Veríme, že vám tak pomôžeme lepšie sa rozhodnúť, ktorý prístup je pre vás ten správny.